Despre mine

Sunt născută în Iași, oraș în care, în 1893, s-a înființat primul laborator de psihologie experimentală din România, sub stricta coordonare a lui Eduard Gruber, moment crucial în evoluția psihologiei, care a ancorat această știință în modernitatea internațională.

Pasiunea pentru acest domeniu fascinant și curiozitatea pentru descifrarea naturii umane le-am cultivat încă din timpul liceului. În clasa a XI-a, în urma participării la olimpiada de psihologie, știam deja ce voi fi când voi ajunge mare: psiholog.

Am absolvit cursurile Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza”, specializarea Psihologie Generală, perioadă în care am fost lider studențesc (Președinte al ASPP – Asociației Studenților Psihologi și Pedagogi, două mandate consecutive, 2011-2013) și, ulterior, reprezentant național în cadrul EFPSA (European Federation of Psychology Students Associations). După finalizarea studiilor de licență, am urmat cursurile masterale în cadrul aceleiași facultăți. Pe lângă implicarea în mișcarea de reprezentare studențească, am beneficiat și de o activitate extracurriculară intensă în ceea ce privește atât dezvoltarea personală, cât și profesională, fiind parte activă a unor programe tematice de specialitate în țară (Iași, Cluj, Timișoara, Sibiu, Oradea, Vatra Dornei etc.), dar și în străinătate, în țări precum Franța (Paris, Strasbourg), Germania (Berlin, Peseckendorf), Norvegia (Oslo), Anglia (Londra), Olanda (Amsterdam, Groningen), Belgia (Bruxelles), Ungaria (Debrețin, Budapesta), Slovacia (Bratislava), Spania (Oviedo), Austria (Viena), Turcia (Akhisar, Istanbul), Malta (Valletta), China (Beijing) etc. Din 2015, m-am mutat în București, unde mi-am desăvârșit traseul profesional ca specialist în Psihologie Clinică în cadrul ACPP (Asociația de Consiliere și Psihoterapie Psihanalitică) București. Din iulie 2018 am fost admisă în cadrul Institutului de Psihologie Judiciară Română pentru a dobândi competențele necesare expertizei psihologice în procesele judiciare penale (victimă, parte vătămată, făptuitor), expertiză psihologică a discernământului, expertiză psihologică a persoanelor aflate în stare privativă de libertate etc., iar din octombrie 2018 am început formarea în psihoterapie sistemică în cadrul Institutului de Terapie Familială Areopagus din Timișoara.

Sub egida sloganului ”Devino cea mai bună versiune a ta!”, întreaga mea practică psihologică pe care o voi întreprinde, atât în cadrul cabinetului individual de psihologie, cât și în cadrul proiectelor în care sunt și voi fi angrenată, voi avea în vedere (re)descoperirea relației cu sine și ceilalți, conștientizarea potențialului imens care se află în fiecare EU și sedimentarea unor principii de viață sănătoase, pentru ca fiecare dintre cei care vor apela la serviciile mele să-și poată construi viața pe care o merită!

ATESTATE PROFESIONALE

Menu